📦 Voor 23:00 besteld = Vandaag verzonden

Over Ons

De Oprichting
Sinds 2020 is deze website officieel opgericht door professionele webdesigners, marketeers en gepassioneerde ondernemers. Basos behoort tot één van de grootste online winkelketens van Nederland. Hierbij hebben wij de afgelopen tijd naamsbekendheid verworven op het gebied van goede service en kwaliteitsproducten.
  
 
Over Basos™
Wij houden het simpel: nauwgezet toegewijd om je een winkelervaring te bieden die nooit afbreuk doet aan kwaliteit of waarde. Je krijgt elke keer beide. Het is ongecompliceerd, genereus en onze eerlijke belofte!
 
Natuurlijk kun jij ook gebruik maken van onze kennis en ervaring wanneer je bijvoorbeeld advies of service nodig hebt. Onze klantenservice helpt je hierbij graag verder.
 
Ons Logo
Wij hebben dit logo laten ontwerpen door een professioneel designer. Wij hebben een overeenkomst gemaakt met duidelijkheid over het design. Ons logo staat voor kwaliteit en waarde, altijd!
 
  
Ons Motto
De nieuwste trends, vind je hier.
 
Prijzen
Wij stellen eerlijke prijzen over de producten. Wij hebben ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij de producten aanbieden voor een voordelige prijs.
Gratis Verzending

Bestellingen voor 23:00 uur 's avonds, trachten wij gratis de volgende werkdag te versturen.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Geen zorgen, dan krijg je van ons gewoon je geld terug!

24/7 Klantenservice

Wij helpen je graag. Onze klantenservice is dag en nacht open om al je vragen te beantwoorden!

82.000+ Tevreden Klanten

Al meer dan 82.000 mensen gingen je voor. Dit komt door de service & kwaliteit die wij leveren!